Plannen van afspraken:

 

  • Neem voor al uw vragen altijd eerst telefonisch contact op.Kom enkel naar de praktijk indien u een afspraak heeft. Kom zeker NIET naar de praktijk indien u klachten heeft die zouden kunnen passen bij een corona-infectie: neusverkoudheid, hoesten en/of benauwdheid, verhoging of koorts, spierpijn, verlies van smaak of reuk.
  • Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten en neem telefonisch contact op met de praktijk.

Komst naar de praktijk:

  • U kunt naar binnen via de zij-ingang van het verzorginghuis Huize Beatrix. U dient te wachten bij de zij-ingang en u wordt door de huisarts of assistente naar binnen begeleid.
  • Bij binnenkomst de handen desinfecteren. De pomp staat klaar direct bij de ingang. Bij binnenkomst van de wachtruimte van de praktijk staat ook een pomp aan de rechterzijde.
  • De afspraken worden zo gepland dat we binnen de praktijk de 1.5 meter afstand kunnen houden van elkaar. Zorg er voor dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Houd u zich ook aan de ingeplande tijd van 10 minuten bij een enkele consult en 20 minuten voor een dubbel consult om uitlopen van spreekuur zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Is de afspraak al een aantal dagen eerder gemaakt, doe dan op de dag zelf deze vragentest (https://thuisarts.nl/vragentest/corona), zodat u weet of u veilig naar de praktijk kunt komen. Mocht u toch klachten hebben op de dag van de afspraak, dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen en NIET naar de praktijk te komen.
  • Gelieve gebruik te maken van de aangegeven plaatsen in de wachtkamer.
  • Kom alleen of indien noodzakelijk mag er één begeleider mee naar binnen komen.
  • Probeer ook tijdens de consultaties 1,5 meter afstand te houden.
  • Volg altijd de aanwijzingen van de praktijkmedewerkers

 

Wij hopen met deze maatregelen in de huidige situatie gepaste zorg op maat te kunnen blijven leveren. We hebben hiervoor uw hulp nodig. Onze dank daarvoor.

Wij zullen u informeren wanneer wij door wijzigingen in de situatie de zorg binnen onze praktijk verder moeten aanpassen.

Röntgen en prikpunten voor lab onderzoek

Bij de röntgenafdeling van het Diakonessenhuis kunt u alleen terecht met een afspraak.

Zie hier (https://www.diakonessenhuis.nl/gevolgen-corona-patienten-bezoekers) voor meer informatie.

Kijk hier (https://saltro.nl) voor de prikpunten van het Saltro die op dit moment geopend zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *