Inschrijving

Indien u nog geen huisarts heeft of een nieuwe huisarts zoekt in onze regio ( Doorn, Maarn, Langbroek, Leersum en Driebergen) ,kunt u zich bij ons als nieuwe patiënt inschrijven. Voor uw eerste afspraak reserveren wij meer tijd: dit is nodig voor de registratie van uw persoonlijke gegevens en om kennis te maken met de arts.

Wanneer u op deze eerste afspraak komt, is het handig als u alvast een volledig ingevuld ‘inschrijfformulier voor nieuwe patiënten’ meeneemt. Dit formulier kunt u vanaf deze website downloaden en printen. (Zie onderaan deze tekst).

Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren. Neem dus een geldig identiteitsbewijs mee: paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Tevens is het belangrijk dat u op dat moment bij u vorige huisarts bent uitgeschreven en dat uw medisch dossier in ons bezit is.

Uw oude huisarts kan dit – op uw verzoek – aan ons opsturen of u kunt het bij de eerste afspraak zelf meenemen. Pas hierna bent u als patiënt in onze praktijk ingeschreven en kunnen wij u helpen. Voor meer informatie en uitleg betreffende inschrijving kunt u contact opnemen met een van de assistentes

Download hier het inschrijfformulier in Word formaat

Download hier het inschrijfformulier in PDF formaat

PDF reader downloaden
Indien u niet over het juiste programma beschikt om PDF te kunnen lezen, kunt u hieronder gratis de juiste software downloaden:
Download Adobe Acrobat Reader