Hoe u een Afspraak Maakt bij +HMC

Bij Heuvelrug Medisch Centrum streven we naar een naadloze gezondheidszorgervaring voor al onze patiënten. Een belangrijk onderdeel van die ervaring is het efficiënt en respectvol plannen van consultaties. Hier is alles wat u moet weten over het maken van een afspraak bij ons:

Afspraakplanning

We hechten grote waarde aan tijd en kwaliteit. Om deze reden werken we uitsluitend op afspraak. Op werkdagen kunt u voor het reguliere spreekuur een afspraak inplannen tussen 8.00 – 11.00 uur en vervolgens tussen 14.30 – 16.00 uur.

Het belang van informatie

Bij het maken van uw afspraak zal onze bekwame assistente u naar de aard van uw bezoek vragen. Dit is niet alleen een standaardprocedure; het stelt ons in staat om de ernst en aard van uw klachten te beoordelen.

Deze informatie helpt ons om in te schatten hoeveel tijd er voor u gepland moet worden bij het bezoek aan de arts.

Privacy en Vertrouwelijkheid

Onze assistente heeft een grondige opleiding genoten en is opgeleid om met gevoelige gezondheidsinformatie om te gaan. Ze is gebonden aan strikte privacyregels. U kunt erop vertrouwen dat alles wat u deelt met het team van Heuvelrug Medisch Centrum vertrouwelijk wordt behandeld.

Afspraaktijden

Standaard wordt er per consult 10 minuten voor u gereserveerd. Als u echter denkt meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld voor een uitgebreide bespreking of als u samenkomt met meerdere personen, laat dit dan vooraf weten. In overleg met de assistente kan een dubbele afspraak voor u worden geregeld.

Extra diensten

Naast reguliere consulten bieden we aanvullende diensten aan. bent u niet in staat om naar de praktijk te komen dan kunt u een huisbezoek aanvragen (bij voorkeur voor 11 uur). En voor continuïteit in uw medicatie maakt u gebruik van onze herhaalrecepten service.