Twee nieuwe functies in ons patiëntportaal

In onze praktijk is het vanaf nu mogelijk om digitaal advies te krijgen. Hoe? Via de chatfunctie of de symptoomchecker in het patiëntportaal via UwZorgOnline.

Chatfunctie

Heeft u een algemene of minder dringende medische vraag? Stel ze dan via de ‘Chat met de praktijk’ functie in het patiëntenportaal. De doktersassistent beantwoordt uw vraag zo snel mogelijk. De assistent overlegt met de huisarts als dat nodig is. Vaak krijg je binnen één werkdag reactie.

Symptoomchecker

Met de symptomenchecker krijgt u nauwkeurige en betrouwbare informatie over uw klachten. Dit kan op elk moment van de dag. De symptoomchecker is een vragenlijst. Op basis van uw antwoorden krijgt u advies over uw klacht. De symptomenchecker is gemaakt door het bedrijf ADA en is de beste symptoomchecker wereldwijd.

Gebruik maken van de symptomenchecker? Klik op ‘Check mijn gezondheidsklacht’ in het patiëntenportaal en vul uw klachten in. Zo weet u of het nodig is om naar de huisarts te gaan en of daar haast bij is. Ook krijgt u een overzicht van mogelijke oorzaken van uw klacht en kunt u meteen een afspraak inplannen als dat nodig is.