Telefonische afspraak

Binnen de Heuvelrug Medisch Centrum begrijpen we hoe belangrijk het is om in contact te staan met uw huisarts. Of het nu gaat om het opvragen van uitslagen na onderzoek, een eenvoudige gezondheidsvraag of andere medische zorgen, wij zijn er voor u.

Als u telefonisch contact met een van onze artsen wenst, volgt u deze simpele stappen:

  1. Neem contact op met onze assistente tussen 8.00 en 11.00 uur. Zij zal uw oproep registreren en de nodige informatie verzamelen.
  2. U kunt tussen 12.00 en 13.00 uur een terugbelverzoek van de betreffende arts verwachten. Wij streven ernaar om u binnen dit tijdsbestek te bereiken, zodat u niet de hele dag op een antwoord hoeft te wachten.
  3. Echter, tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat de arts aan het einde van de middag terugbelt. We verzekeren u dat uw gezondheid en vragen onze prioriteit hebben en dat we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Meer Diensten Voor U

Naast telefonisch contact bieden wij ook andere diensten die u wellicht nuttig vindt. Mocht u een bezoek aan huis nodig hebben vanwege uw gezondheidssituatie, dan kunt u een huisbezoek aanvragen.

En als u medicatie gebruikt en een nieuw recept nodig heeft, maak dan gebruik van onze herhaalrecepten service. Dit zorgt voor een naadloze en ononderbroken behandeling.