Nieuws

Sinds kort werken er twee nieuwe assistentes bij Heuvelrug Medisch Centrum. Barbara Bruil is er 1 december 2022 werkzaam als doktersassistente in ons team. Zij is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. Anna Goldman is per 1 januari 2023 gestart en ondersteund ons team op maandag, dinsdag en donderdag.    

Impressie nieuwe locatie

Geachte patiënten, Vanaf maandag 7 maart 2022 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie van de huisartsenpraktijk +HMC. Na jaren van voorbereiding zijn wij trots en zeer verheugd dat wij in een prachtig medisch centrum gaan werken dat volledig is ingericht volgens de huidige normen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met […]

Per 1 januari 2021 is dokter F.A.M. van Gennip praktijkhoudend huisarts van onze praktijk +HMC geworden samen met dokter J.Krijgh die al praktijkhouder was. Dokter B.B. Kramer blijft ook werkzaam in onze praktijk als vaste huisarts. Wij zullen met ons vaste team van drie huisartsen de continuïteit zoveel mogelijk waarborgen en uw zorgvragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.