Artsen

Huisarts Drs. J. Krijgh

De heer J. Krijgh heeft de studies biochemie (U.S.A.) en geneeskunde (Rijksuniversiteit  Utrecht) afgerond. Hij heeft enkele jaren ervaring  in de kindergeneeskunde opgedaan in Rotterdam en vervolgens de opleiding tot huisarts in Utrecht gevolgd.

Naast de algemene huisartsgeneeskunde bijzondere belangstelling voor diabetes mellitus,  cardiovasculair risicomanagement, kleine chirurgie en de flebologie.

Huisarts Drs. F.A.M van Gennip

Mijn naam is Femke van Gennip en ik ben sinds 1 januari 2021 samen met Jan Krijgh praktijkhoudend huisarts in onze NHG geaccrediteerde praktijk. Dat betekent dat onze praktijk voldoet aan de eisen “kwaliteitsnormen voor de huisartsenpraktijk”. Ik ben werkzaam in de praktijk op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb in Utrecht geneeskunde gestudeerd en daar ook de huisartsopleiding gedaan. Ik ben eveneens afgestudeerd in de Biomedische Wetenschappen. Ik probeer me altijd met hart en ziel in te zetten voor mijn patiënten en ik kijk er dan ook naar uit om u te ontmoeten in de praktijk!

Ik sta altijd open voor laagdrempelig overleg en ik vind het belangrijk dat u zich als patiënt gehoord voelt. Naast reguliere huisartsgeneeskunde richt ik mij met name ook op vrouwenzorg in het algemeen en heb ik begin 2022 mijn certificaat behaald voor het doen van buik echo’s. Ook de halsslagaders en lichaamsslagader (aorta) kan ik onderzoeken middels de echo. Enkele maanden geleden hebben wij in onze praktijk een gloednieuw echo apparaat aangeschaft zodat we optimale beeldvorming kunnen verkrijgen.

Huisarts Drs. B. Kramer

De heer B.B Kramer is in 1989 afgestudeerd in de geneeskunde aan de rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn militaire dienst bij Luchtmacht was hij 2 jaar werkzaam als arts assistent KNO en als spoedeisende hulp arts  in het AMC.

In 1994 voltooide  hij zijn opleiding tot huisarts in Groningen. Tijdens zijn opleiding tot huisarts, werkte hij een jaar op het eiland Terschelling. Belangstelling voor (rug)pijn, keel-neus- en oorheelkunde.