Artsen

Huisarts Drs. J. Krijgh

De heer J. Krijgh heeft de studies biochemie (U.S.A.) en geneeskunde (Rijksuniversiteit  Utrecht) afgerond. Hij heeft enkele jaren ervaring  in de kindergeneeskunde opgedaan in Rotterdam en vervolgens de opleiding tot huisarts in Utrecht gevolgd.

Naast de algemene huisartsgeneeskunde bijzondere belangstelling voor diabetes mellitus,  cardiovasculair risicomanagement, kleine chirurgie en de flebologie.

Huisarts Drs. B. Kramer

De heer B.B Kramer is in 1989 afgestudeerd in de geneeskunde aan de rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn militaire dienst bij Luchtmacht was hij 2 jaar werkzaam als arts assistent KNO en als spoedeisende hulp arts  in het AMC.

In 1994 voltooide  hij zijn opleiding tot huisarts in Groningen. Tijdens zijn opleiding tot huisarts, werkte hij een jaar op het eiland Terschelling. Belangstelling voor (rug)pijn, keel-neus- en oorheelkunde.

Huisarts Drs. F.A.M. van Gennip

Mijn naam is Femke van Gennip en ik kijk er naar uit om vanaf 1 januari 2020 als vaste huisarts te komen werken in deze praktijk. Voorlopig zal ik werkzaam zijn op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor mijn studie geneeskunde ben ik ook afgestudeerd in de Biomedische Wetenschappen.

Ik heb in Utrecht geneeskunde gestudeerd en ook de huisartsopleiding gedaan. Ik ben nu vijf jaar huisarts. Ik probeer me altijd met hart en ziel in te zetten voor mijn patiënten en ik kijk er dan ook naar uit om u te ontmoeten in de praktijk!