Artsen

Huisarts Drs. J. Krijgh

De heer J. Krijgh heeft de studies biochemie (U.S.A.) en geneeskunde (Rijksuniversiteit  Utrecht) afgerond. Hij heeft enkele jaren ervaring  in de kindergeneeskunde opgedaan in Rotterdam en vervolgens de opleiding tot huisarts in Utrecht gevolgd.

Naast de algemene huisartsgeneeskunde bijzondere belangstelling voor diabetes mellitus,  cardiovasculair risicomanagement, kleine chirurgie en de flebologie (onder andere het behandelen van spataders).(De flebologie valt niet onder het NHG keurmerk omdat het een aanvullende behandeling betreft.)

huisarts Jan Krijgh

Huisarts Drs. F.A.M van Gennip

Mevrouw F.A.M. van Gennip is in 2001 afgestudeerd in de biomedische wetenschappen in Maastricht. Daarna heeft zij een aantal jaren onderzoek gedaan voor een grote farmaceut. Na een aantal jaren is zij begonnen aan haar studie geneeskunde in Utrecht waar zij ook aansluitend de huisartsenopleiding gedaan heeft.

Naast reguliere huisartsgeneeskunde richt dokter van Gennip zich met name ook op vrouwenzorg in het algemeen en heeft zij het certificaat behaald voor het doen van buik- en gynaecologische echo’s. Ook de halsslagaders en lichaamsslagader (aorta) kunnen middels echo onderzocht worden op haar spreekuur.(Deze echo’s vallen niet onder het NHG keurmerk omdat het een aanvullende behandeling betreft.)

Tot slot geeft dokter van Gennip veel nascholingen voor mede-huisartsen en heeft zij een inhoudelijke podcast serie opgenomen met de Bergman Clinics waarbij zij in gesprek gaat met verschillende specialisten. Deze podcast serie is ook te vinden op onze website.

huisarts Femke van Gennip

Huisarts Drs. B. Kramer

De heer B.B Kramer is in 1989 afgestudeerd in de geneeskunde aan de rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn militaire dienst bij Luchtmacht was hij 2 jaar werkzaam als arts assistent KNO en als spoedeisende hulp arts  in het AMC.

In 1994 voltooide  hij zijn opleiding tot huisarts in Groningen. Tijdens zijn opleiding tot huisarts, werkte hij een jaar op het eiland Terschelling. Belangstelling voor (rug)pijn, keel-neus- en oorheelkunde.

huisarts Bendiks Kramer